Preduzeće Sitologika je osnovano 1992. godine pod imenom Tehno-Logika. U okviru preduzeća je takođe postojao maloprodajni objekat pod imenom – Sitologika. Ova dva imena su pravila konfuziju kod naših kupaca i upavni odbor firme je odlučio da se promeni ime firme u Sitologika. Osnovna delatnost firme je uvoz i prodaja materijala za sitoštampu i reklamu.  U ovom poslu imamo poslovne kontakte sa svim vodećim firmama u Evropi i sarađujemo sa njima od osnivanja. Neki od naših poslovnih partnera su: 3M, Mac Dermid, Galco, Guandong, Avery,NBC, Caledonia, Cartongraf, KGF, Sirpi, Lamberti, ETS, Ritrama, PrÖll, Signet, MAG, AWT, Demak, Canon, Autotype, EI, DP, Tek Print, Tek Ind, Comec itd.
U našem prodajnom objektu površine 350m² našim kupcima nudimo širok izbor materijala i opreme za delatnost sitoštampe i reklame. Takođe u ponudi imamo i prevedene knjige renomiranih autora o tampon i sitoštampi.
Sitologika takođe u saradnji sa Udruženjem sitoštampara Srbije i FESPA-om održava periodične seminare o tehnikama sitoštampe.
Zahvaljujući dobroj organizaciji seminari su uvek dobro posećeni. Vaša pomoć i sugestije oko tema seminara su dragoceni. U skoroj budućnosti počinjemo sa veleprodajom materijala za digitalnu štampu po vrlo konkurentnim cenama. Očekujemo da uponudi imamo i mašine za digitalnu štampu sa pripadajućim mastilima. Ideja vodilja naše poslovne politike je da kupcima uvek nudimo najkvalitetnije materijale, aktuelne tehnološke novosti i primamljive cene. Ukoliko na našem sajtu ipak ne nađete nešto što vas interesuje naša služba prodaje je Vama uvek na usluzi.